Waarom deze blog?

Sinds 2004 komen wij heel regelmatig in Neder-Silezië en sinds 2005 hebben we daar een woning. Vanaf de eerste keer dat we de Vallei van Parken en Kastelen in reden, waren we stapelverliefd op die streek. We deden dan ook alle moeite om er zo veel mogelijk te zijn.
Maar telkens we terug in België kwamen en er met anderen over praten, kregen we verwonderde en zelfs ongelovige blikken van onze toehoorders. Het was duidelijk, heel weinig mensen kenden en kennen nog steeds dat mooie gebied aan de voet van het Reuzengebergte in Polen.
De meeste mensen hebben een totaal verkeerd beeld van Polen en hebben het moeilijk om te geloven dat het mogelijk is om van een onvergetelijke vakantie te genieten in Neder-Silezië.
Wij gaan er alles aan doen om dat te veranderen. Wij willen mensen laten zien wat er allemaal te beleven valt. Daarom dat we deze blog starten als aanvulling bij onze website www.beztroski.com.
Via deze website is het ook mogelijk om een film te bekijken over de prachtige omgeving en indien je zin zou krijgen om het eens met eigen ogen te komen bewonderen, kan je eveneens zien in welke woning je kan verblijven.
We gaan niet proberen om je op enkele dagen alles te beschrijven, integendeel.
Wij gaan gewoon regelmatig een nieuw artikel posten, ongeveer eens om de veertien dagen en we gaan informatie verzamelen over de kastelen, de parken, de kerken en andere bezienswaardigheden. We gaan zeker ook regelmatig bloggen over wat er voor kinderen leuk is, want dat is toch de basis voor een goede gezinsvakantie. In de loop der maanden gaan we ook verschillende restaurants bespreken, wandelingen en fietsroutes beschrijven.
En natuurlijk is het de bedoeling om heel wat foto’s te posten.
Wij hopen dat wij hiermee kunnen bijdragen tot het ontdekken van Neder-Silezië als een ideaal vakantieoord en we zullen met veel plezier jullie reacties en vragen tegemoet zien.
Tot binnen enkele dagen.

Greet en Wim

Reacties

Populaire posts van deze blog

Jelenia Góra - Parel van de Karkonosze

De wondere wereld van kristal